onsdag 8. oktober 2014

Smuldrepai med vaniljekrem og epler

Superenkel og god eplepai.
Her har jeg hatt en 
flink assistent på 8 år
til å gjøre det meste :)


Oppskrift:

3 epler
100 g margarin
100 g sukker
100 g havregryn
100 g hvetemel
1 boks piano vaniljekrem
litt kanel







Rør sammen smør, sukker, havregryn og mel
- vi brukte kjøkkenmaskin


Smør en paiform
- eller ildfastform


Ha vaniljekremen i forma


Vi brukte en skje for å dra vaniljekremen utover


Del og skrell eplene
- vi delte i båter med epledeleren


Legg eplene oppepå vaniljekremen
og strø kanel over


Hell smuldredeigen over
og spre den utover


 Stekes midt i ovnen på 200 grader
i ca. 20 minutter

Smakte nydelig med vaniljeis og kaffe til
-anbefales!


Fine høstdager til deg!
- AC

2 kommentarer:

  1. Mmmm, så herlig:))
    Og så koselig med kjøkkenhjelp!

    Ha en fin fredag:)

    SvarSlett

Jeg blir så glad for akkurat DIN kommentar :)