tirsdag 22. november 2011

Mor og datter og syklubb igjen

For et par dager siden var det "mor-og-datter-og-syklubb" da vi sydde hareører på kokkelua til bakergutten i Hakkebakkeskogen og "frokost". Jeg var veldig fornøyd med å være ferdig med å sy, men nei da...

Celine  skal også være ekornbarn i Hakkebakkeskogen-forestilling i barnehagen, så jeg måtte frem med nål og tråd igjen. Utrolig hvilken "skapdørmil" det er å skulle hente frem sysakene... Men må man så må man!

Og når Celine ser på mamma som syr er det ikke lenge før spørsmålet kommer: "Mamma, kan jeg også sy?"
Da var det bare å tegne opp to sirkler på brun filt, og en mindre sirkel på lysere filt - og vips så kunne hun sy en småkake og pynte den med kakestrøssel (småperler).
Og der ringte mammas mobil og Celine var uten oppsyn en liten stund. Hva skjer da?
Finn en feil:Vi fikk klipt oss løs fra ullbuksa igjen og sydde litt mer før det var sengetid for Celine.
Jeg måtte bare fortsette litt til etterpå...

I dag morges ventet ekornørene på henne da hun stod opp, og kommentaren hennes var herlig og med ekte beundring i stemmen: "Å mamma, du er GOD på å sy ekornører!"
Og de måtte prøves med en gang :)

Jeg ble ihvertfall fornøyd med resultatet etter syevnene mine å dømme - det værste var at det faktisk var bittelitt gøy :)

Nå har Celine akkurat fått sydd ferdig småkaka si, synes hun er flink jeg!
Hun har klipt, sydd sammen, sydd på perler og fylt med fyllvatt selv - jeg har bare hjulpet med å tre i nåla, sy de siste stinga og festa. Og med å få løs sytøyet fra ullbuksa da ;)

3 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg og så fint det ble!
  Dårlig med sy egenskaper på meg gitt ;)
  Takk for at du ble med i give awayen min...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Hihi føler meg litt skyldig som ringte og forstyrret sånn at hun fikk sydd fast kaka i buksa :-) Men veldig fint ble det!

  Hilsen Christel

  SvarSlett
 3. Så bra! Den kaka såg kjempegod ut kan du helsa Celine og seia :) Eg er kjempe elendig på å sy, virkelig! Det er såvidt eg kan sy i ein knapp... Så nett den hatten passer ikkje meg så godt, får ta på ein av dei andre ;)

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for akkurat DIN kommentar :)